22 Aug 2011, 17:26
Generic-user-small

Bob Jones (2 posts)

I have not been able to email using telnet. Below is a copy of my latest effort: 220 mx.google.com ESMTP y54si7719781wec.12 helo 250 mx.google.com at your service mail from: bfjard@gmail.com 250 2.1.0 OK y54si7719781wec.12 rcpt to: bfjard2@gmail.com 250 2.1.5 OK y54si7719781wec.12 data 354 Go ahead y54si7719781wec.12 from:bfjard@gmail.com to: bfjard2@gmail.com subject: test

this is a test

. 250 2.0.0 OK 1314032187 y54si7719781wec.12 quit 221 2.0.0 closing connection y54si7719781wec.12 The text seems to go thru ok but I do not receive the email. Also; I have not been able to connect using: telnet gmail-smtp-in.1.google.com or any other exchange. I get in by using: telnet 209.85.227.27 25 Any thoughts? tnx bj

23 Aug 2011, 15:37
Maik_schmidt_avatar2_pragsmall

Maik Schmidt (113 posts)

This is very strange. Usually, you get an error message immediately, if the mail server does not accept your e-mail. Did you check the obvious stuff: wrong email address, spam folder etc.?

Cheers, Maik

23 Aug 2011, 18:42
Generic-user-small

Bob Jones (2 posts)

I’ve checked everything I know to check. I created the email addresses for the email project. tnx bj

26 Aug 2011, 17:30
Maik_schmidt_avatar2_pragsmall

Maik Schmidt (113 posts)

And the e-mail address is working with regular e-mail clients?

Did you try another e-mail account and a different provider?

19 Sep 2012, 02:51
Generic-user-small

Ade Oduye (10 posts)

Check your junkmail.

I had the same problem. No error message when I used telnet to send emails but I found none of my messages in my inbox.

When I thought of and checked my junk mail folder, they were all there.

  You must be logged in to comment