small medium large xlarge

Orkut_pragsmall
26 Apr 2012, 20:14
Joao Guilherme Gallo (1 post)

I’m having trouble when I try to execute the command - cap deploy:migrations

I’m on OSX Lion and at this point I get the following error:

  • executing `deploy:assets:precompile’
  • executing “cd /Users/Gallo/Documents/Ruby/depot/current/public/releases/20120426201024 && rake RAILS_ENV=production RAILS_GROUPS=assets assets:precompile” servers: [“depot.mac-gallo”] [depot.mac-gallo] executing command ** [err :: depot.mac-gallo] mkdir -p /Users/Gallo/Documents/Ruby/depot/current/public/releases/20120426201024/public/assets ** [err :: depot.mac-gallo] mkdir -p /Users/Gallo/Documents/Ruby/depot/current/public/releases/20120426201024/public/assets ** [err :: depot.mac-gallo] mkdir -p /Users/Gallo/Documents/Ruby/depot/current/public/releases/20120426201024/public/assets ** [err :: depot.mac-gallo] mkdir -p /Users/Gallo/Documents/Ruby/depot/current/public/releases/20120426201024/public/assets ** [err :: depot.mac-gallo] mkdir -p /Users/Gallo/Documents/Ruby/depot/current/public/releases/20120426201024/public/assets ** [err :: depot.mac-gallo] mkdir -p /Users/Gallo/Documents/Ruby/depot/current/public/releases/20120426201024/public/assets ** [err :: depot.mac-gallo] mkdir -p /Users/Gallo/Documents/Ruby/depot/current/public/releases/20120426201024/public/assets ** [err :: depot.mac-gallo] mkdir -p /Users/Gallo/Documents/Ruby/depot/current/public/releases/20120426201024/public/assets ** [err :: depot.mac-gallo] rake aborted! ** [err :: depot.mac-gallo] application isn’t precompiled ** [err :: depot.mac-gallo] (in /Users/Gallo/Documents/Ruby/depot/current/public/releases/20120426201024/app/assets/stylesheets/application.css.scss) ** [err :: depot.mac-gallo] ** [err :: depot.mac-gallo] ** [err :: depot.mac-gallo] Tasks: TOP => assets:precompile *** [err :: depot.mac-gallo] (See full trace by running task with –trace) command finished in 13672ms failed: “rvm_path=/usr/local/rvm /usr/local/rvm/bin/rvm-shell ‘1.9.2’ -c ‘cd /Users/Gallo/Documents/Ruby/depot/current/public/releases/20120426201024 && rake RAILS_ENV=production RAILS_GROUPS=assets assets:precompile’” on depot.mac-gallo

I’ve searchend around and it seems that there is some issue about the path of the css files when precompiling.

Anybody can help?

Generic-user-small
31 Aug 2012, 01:33
Steve Zhang (22 posts)

I have the similiar issue:

executing “cd /Users/steve/dev/rails/3.2/work/releases/20120831013000 && rake RAILS_ENV=production RAILS_GROUPS=assets assets:precompile” servers: [“localhost”] [localhost] executing command ** [out :: localhost] (in /Users/steve/dev/rails/3.2/work/releases/20120831013000) ** [out :: localhost] rake aborted! ** [out :: localhost] no such file to load – bundler/setup ** [out :: localhost] /Users/steve/dev/rails/3.2/work/releases/20120831013000/Rakefile:5:in `require’ ** [out :: localhost] (See full trace by running task with –trace) command finished in 701ms failed: “sh -c ‘cd /Users/steve/dev/rails/3.2/work/releases/20120831013000 && rake RAILS_ENV=production RAILS_GROUPS=assets assets:precompile’” on localhost

I got the error “no such file to load – bundler/setup”

You must be logged in to comment